Historie

Siden 1919 har firmaet Bisgaard Sørensen været en betydende virksomhed indenfor arrangementsudlejning.

Med en ubrudt aktivitet i næsten 100 år har der været utallige arrangementer. Vi forholder os til nostalgien og takker vore kunder for tilliden gennem alle år. Vi har altid tilstræbt at være en troværdig og sikker leverandør, samt en kompetent samarbejdspartner for såvel store som mindre arrangører. Vi har altid været på forkant med udviklingen af teltløsninger. Først med de store festival- og firmatelte, som siden er suppleret med designede membrantelte og et bredt sortiment af alukonstruktioner.

Historien kan også illustreres med de unikke “Bisgaard Træhuse”, som kvalitetsmæssigt har været førende i mere end 60 år. Prøv atmosfæren hos nogle af vore stamkunder Skanderborg Festival, North Side eller Tønder Festival.

Fremtiden vil være nye tiltag i samarbejde med vore kunder. Senest de nye Sværlastgulve til udlægning med kran. Kan lejes af alle, men er anskaffet som løsning til Muskelsvindfondens madboder på Roskilde Festival. Koncertteltet i Blackout (hvid/sort/hvid) på aluspær med ekstra sidehøjde. Kan lejes, men er fremskaffet som løsning til ROSA musikfestival Århus.

Pr. 1. maj 2016 har Ida og Lars Bisgaard Sørensen overtaget Teltudlejningen og Lis og Anders takker af efter mange gode år og går på pension. Ida og Lars fortsætter virksomheden i samme ånd og fortsætter med kunder og forretningsforbindelser.